Noi te ajutam sa te faci cunoscut!

 


   

   

   

   

   

   

Web Design

De ce un site web?

Credem ca un site web reprezinta mult mai mult pentru firma dumneavoastra decat o simpla prezenta pe Internet. Pe Internet pagina web a firmei este chiar firma insasi.

Ceea ce dorim noi este sa va oferim nu doar o pagina pe Internet pentru firma, ci un site web de calitate care va constitui atat un mijloc publicitar foarte eficient cat si un veritabil birou virtual al firmei dumneavoastra.

Oricare ar fi obiectivele site-ului:

  • atragerea de noi clienti pentru serviciile firmei
  • vanzarea on-line a produselor
  • gasirea unor noi parteneri de afaceri

...scopul nostru este atingerea acestor obiective si transformarea site-ului intr-un mijloc nou si eficient de a face afaceri.

Credem ca un site web este o investitie si nu o pierdere. Investitie care isi poate dovedi eficienta numai daca aduce firmei si afacerilor sale o imbuntatatire substantiala. Altminteri, oricat de bine ar fi realizat, site-ul este doar o risipa inutila de timp si bani.

De aceea venim in intampinare dvs. si dincolo de realizarea site-ului la cel mai bun nivel profesional, va oferim colaborarea noastra in toate etapele procesului de dezvoltare a site-ului:

  • definirea scopurilor si obiectivelor site-ului
  • definirea publicului caruia i se adreseaza
  • determinarea structurii optime a site-ului , in concordanta cu obiectivele sale si cu publicul tinta
  • utilizarea metodelor adecvate de programare web, proiectare, optimizare grafica si pentru motoarele de cautare
  • determinarea celor mai eficiente metode de promovare si monitorizarea permanenta a eficacitatii acestora
  • solutii de hosting (gazduire) a site-ului
  • intretinerea si actualizarea continutului si structurii site-ului

Pentru o firma care doreste sa aiba de partea sa avantajele Internetului, site-ul web reprezinta prelungirea afacerilor sale intr-un nou mediu. Pentru a deveni eficient, acest demers este departe de a fi unul punctual. Procesul de dezvoltare a acestui nou mod de a face afaceri nu se termina odata cu postarea site-ului pe Internet. Am putea spune ca mai degraba abia atunci incepe.

Dupa ce site-ul este publicat pe Internet sunt necesare actiuni sistematice de promovare a lui, monitorizarea si analiza traficului de vizitatori, estimarea numarului de clienti noi adusi de site, actualizarea permanenta a continutului, schimbarea periodica a designului si structurii site-ului pentru a fi in concordanta cu evolutia firmei.

Steford & M.I.C. Design doreste sa devina partenerul dumneavoastra de-a lungul acestui proces. Dorim sa stabilim cu clientii nostri relatii de lunga durata bazate pe incredere reciproca si o excelenta comunicare.

Succesul dumneavoastra este si succesul nostru!

Site-ul web, investitie profitabila sau cheltuiala inutila?

" Concurentii mei au site pe Internet, trebuie neaparat sa am si eu unul "

" Toate firmele care se respecta au un site web, e timpul sa avem si noi unul "

" Amicul meu X si-a facut un site traznet pentru firma, doar n-o sa fiu eu mai prejos "

Motivele pentru a avea un site pe Internet sunt diverse. Desigur, daca firmele concurente sunt deja prezente pe Internet, este necesar sa fie si firma dumneavoastra. Sunteti o firma respectabila iar imaginea firmei va avea de castigat printr-un site web. Si, in fond, orgoliul de a nu ramane in urma amicilor de afaceri este perfect justificat.

De cele mai multe ori insa, principala motivatie care ar trebui sa va indemne spre realizarea unui site, lipseste.

" Am nevoie de un site pentru firma mea pentru ca vreau ca cifra mea de afaceri sa creasca. Vreau ca site-ul sa-mi aduca noi clienti si parteneri noi de afaceri iar firma mea sa fie cat mai cunoscuta. "

Iata motivul principal pentru care este necesar sa aveti un site pe Internet.

Site-ul firmei dumneavoastra trebuie privit ca o INVESTITIE . Banii pe care i-ati platit pentru realizarea lui trebuie sa va aduca un beneficiu. Daca in maxim 6 luni de la lansarea site-ului nu ati avut nici un client care sa fi ajuns la dumneavoastra prin intermediul sau, inseamna ca site-ul dumneavoastra nu-si merita banii. Si, din pacate, acest lucru se intampla foarte frecvent.

" Am cheltuit zeci de milioane pe site-ul asta si nu foloseste la nimic. Nu am avut vreun client care sa fi auzit de firma mea de pe Internet ".

Va regasiti in aceste cuvinte? Este site-ul dumneavoastra web o investitie sau este doar o cheltuiala inutila? Afacerile firmei dumneavostra au cunoscut vreo crestere dupa lansarea site-ului? Sunt intrebari pe care, ca manager, este obligatoriu sa vi le puneti.

~ Motivele ineficientei unui site sunt numeroase. Iata cateva, in ordinea importantei:

Un site web poate fi o investitie care sa va aduca beneficii substantiale...sau o cheltuiala inutila si fara nici o eficienta. Un site cu un design atragator, simplu si functional, actualizat la zi, functionand impecabil, bine promovat isi va amortiza costul in cel mult 6 luni, iar apoi va merge pe profit. In vreme ce un site cu un design prea sofisticat, cu erori de functionare, neactualizat sau prost promovat va avea ca unica utilitate posibilitatea de a-i pune adresa pe carte de vizita. Cam putin, nu?

Contraindiatii !!!

free web counter

This site is © Copyright Steford & M.I.C. Design 1995-2007, All Rights Reserved