Noi te ajutam sa te faci cunoscut!

 


   

   

   

   

   

   

Tarife

Personal

Site de dimensiuni minime, cu prezentarea persoanei ( text si foto ) si date de contact. Tehnologie standard (HTML, JavaScript, CSS). Pentru persoanele fizice ce doresc sa-si puna un site personal pe Internet. Maxim 3 capitole/3 pagini, design personalizat.

Gratuit !!!Toolbar propriu,personalizat.

25€ - 50 €
Business

Site de dimensiuni minime, cu prezentarea obiectului de activitate si date de contact. Tehnologie standard (HTML, JavaScript, CSS). Pentru firmele mici ce doresc sa-si puna oferta pe Internet. Maxim 5 capitole/5 pagini, design personalizat.

Optional: Gratuit !!! Forum si toolbar propriu,personalizat.

50€ - 150 €
Business Silver

Site mediu ce poate contine prezentarea detaliata a firmei si a ofertei de produse/servicii, pagina de contact, eventual formulare feedback/comanda, carte de oaspeti, etc. Tehnologie bazata pe limbaje client-side (HTML, CSS, JavaScript, Java) si server-side (PHP). Ideal pentru o afacere de dimensiuni mici sau medii. Maxim 10 capitole/20 pagini, design personalizat.

Optional: Gratuit !!! Forum si toolbar propriu,personalizat.

150€ - 300 €
Business GOLD

Site complex, ce pe lânga prezentarea în detaliu a ofertei de produse/servicii poate interactiona cu o baza de date, extragându-si continutul în mod dinamic. Tehnologie avansata, bazata pe limbaje client-side (HTML, CSS, Java, JavaScript etc) si server side (PHP, SQL). Recomandata firmelor ce au nevoie ca pagina web sa foloseasca baze de date. Informatie nelimitata, design deosebit, administrare proprie continut.

Optional: Gratuit !!! Forum si toolbar propriu,personalizat.

300€ -1000 €
*Preturile nu contin TVA.
**Pentru versiunea în alte limbi decat romana a site-ului se va adauga înca 75% din pretul lui.
***Preturile sunt estimative,pentru orice comanda vom negocia tariful.
În pretul tututor pachetelor de mai sus sunt incluse urmatoarele servicii:
  • Asistenta pentru achizitionarea unui domeniu de internet (.ro,.com etc),
  • Optimizare site pentru motoare de cautare,
  • Înscrierea site-ului în principalele motoare de cautare din tara si strainatate, cât si la cele mai importante portaluri de gen.

free web counter

This site is © Copyright Steford & M.I.C. Design 1995-2007, All Rights Reserved